Betalingslinks / Knapper - Indløseraftale til din webshop - Abonnementer - PurePay

Om Betalingslinks / Knapper

Betalingsknappen giver en købmand mulighed for at oprette et simpelt HTML-link, der kan integreres på en webside eller e-mail. Når der klikkes, føres brugeren til den hostede betalingsformular med forudfyldte produktoplysninger såsom beløb, produktbeskrivelse og ordrehenvisning. Vi tilbyder betalingsknappen som en QR-kode, som en stylet og ikke-stylet knap og et enkelt link! Fordelen ved at bruge betalingsknappen sammenlignet med vores hostede integration er i sin enkelhed. Det har funktionerne i den hostede formular uden brug af script-viden på serversiden. Placer bare linket under dine produkter, så er du færdig. Alt, hvad kortholderen skal gøre, er at klikke på en knap, indtaste deres betalingsoplysninger, og de har betalt!
© PurePay Payments Limited
2018 - 2020 - Vi har hjulpet mange kunder finde indløseraftaler for deres forretninger