Server til Server - Indløseraftale til din webshop - Abonnementer - PurePay

Den direkte HTTP-integration fungerer ved at give dig mulighed for at holde kunden på dit system gennem kassen, mens du behandler transaktionerne via Gatewayen i baggrunden. Dette giver dig mulighed for at levere en jævnere, mere komplet check-out proces til kunden. Hvis du ønsker at tage kortoplysninger på dit websted eller style dine betalingssider, skal du enten bruge den direkte integration eller bruge den Hosted-integration og anmode om et Custom Hosted Payment Page til din hjemmeside.

For at bruge den direkte integration skal dit websted have et SSL-certifikat. Du skal også overveje Payment Card Industry Data Security Standard (PCI: DSS), når du fanger kortoplysninger. For mere information, se: www.pcisecuritystandards.org.

Foruden transaktionsbehandling kan Direct-integrationen bruges til at udføre andre handlinger, såsom refusioner og aflysninger, der kan give en mere avanceret integration med Gatewayen.

Denne guide indeholder de oplysninger, der kræves for at integrere med PurePay-gatewayen og giver et meget grundlæggende eksempel på koden til at gøre det. Det forventes, at du har en vis erfaring med scripting på serversiden med sprog som PHP eller ASP, eller at der bruges en off-the-shelf software-pakke, der har indbygget eller plug-in support til PurePay Gatewayen.

Nedenfor finder du vores Server til Server-integrationsvejledning, som hjælper dig med at komme i gang

© PurePay Payments Limited
2018 - 2020 - Vi har hjulpet mange kunder finde indløseraftaler for deres forretninger